Borlänge nyheter

2021 års pensionärer och ”25-åringar” avtackade med fest och glam

23 september var det dags för årets andra veteranfest. Då avtackades de som gick i pension eller hade varit anställda i 25 år på SSAB i Borlänge 2021 med en fest. Av de 70 som bjudits in deltog 49 personer med sambo/maka/make i festen.

2021 gick 51 personer i pension varav 34 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. 19 personer hade varit anställda i 25 år under 2021 varav 15 deltog i festen.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Stefan Nykvist, som grundade Larz-Kristerz, med band.

 

Pensionar

De som gick i pension under 2021 är i alfabetisk ordning: Jonny Bergström, Sture Bergvall, Ulla Björk, Hans Bondegård, Lars Brunström, Ola Bäckman, Jan Eden, Jan-Olov Eng, Annika Enochsson, Mats Furedal, Tapani Haapala, Lars Hammar, Jan-Arne Havnö, Stig-Åke Hägg, Jan Ingels, Kjell Johansson, Lars-Erik Johansson, Conny Jonsson, Helena Jussila, Else Jönsson, Sven Källman, Lena Larsen, Benny Larsson, Bengt Lindvall, Gunnar Lundell, Pia Morén, Tommy Nilsson, Nils-Erik Nilsson, Håkan Norgren, Kenneth Norström, Bengt Nyström, Mats Ohldén, Stefan Olsson, Sven-Åke Oscarsson, Lars Pettersson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Michael Schütt, Matti Sohlberg, Hans Sollander, Gunnar Strandberg, Roger Ström, Seppo Valesmäki, Lars-Olov Wedberg, Sven-Erik Wikars, Per Wikström, Arto Ylönen, Göran Zimmergren, Sven-Erik Örtlund, Eivin Östensson och Tony Östh. Ej med på bild: Bengt Lindvall, Nils-Erik Nilsson, Kenneth Norström, Sven-Åke Oscarsson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Roger Ström, Lars-Olov Wedberg och Arto Ylönen. Foto: Jonas Ullberg

 

Aring
De som varit anställda i 25 år under 2021 är i alfabetisk ordning: Tomas Ahlström, Rolf Andersson, Mats Bjurman, Michael Björklund, Jonas Brännström, Mikael Ekström, Henrik Eriksson, Johan Eriksson, Vahid Esbelani, Stefan Haglöf, Peter Hjort, Anders Johansson, Fredrik Källängs, Mikael Modig Eriksson, Daniel Norén, Benny Prestberg, Jose Puente Cabrero, Roger Spik och Jan-Erik Thorberg. Ej med på bild: Rolf Andersson, Jonas Brännström, Anders Johansson och Daniel Norén. Foto: Jonas Ullberg
Kategori och taggar

Relaterade artiklar

nov 21 2022

Beteenden smittar – en heldag om hur vi påverkar varandra

Hur påverkas vi av (o)hövlighet i arbetslivet, vad innebär ohövlighetsspiralen, och hur funkar egentligen beteendesmitta?

nov 17 2022

SSAB inleder samråd inför omställning till fossilfri stålproduktion i Luleå

I januari 2022 fattade SSABs styrelse ett inriktningsbeslut om att bygga om det nordiska produktionssystemet för tunnplåt i grunden och accelerera vår gröna omställning. Nu inleder SSAB samråd inför omställningen i Luleå.

nov 9 2022

Reparation av järnvägsvagnar på SSAB i Borlänge ger kortare ledtider och nöjdare kunder

Från flera veckors väntan till några dagar. Nu repareras fler järnvägsvagnar som kräver enklare åtgärder på plats inne på SSAB Borlänges område.