Borlänge nyheter

2021 års pensionärer och ”25-åringar” avtackade med fest och glam

pensionar

23 september var det dags för årets andra veteranfest. Då avtackades de som gick i pension eller hade varit anställda i 25 år på SSAB i Borlänge 2021 med en fest. Av de 70 som bjudits in deltog 49 personer med sambo/maka/make i festen.

2021 gick 51 personer i pension varav 34 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. 19 personer hade varit anställda i 25 år under 2021 varav 15 deltog i festen.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Stefan Nykvist, som grundade Larz-Kristerz, med band.

 

Pensionar

De som gick i pension under 2021 är i alfabetisk ordning: Jonny Bergström, Sture Bergvall, Ulla Björk, Hans Bondegård, Lars Brunström, Ola Bäckman, Jan Eden, Jan-Olov Eng, Annika Enochsson, Mats Furedal, Tapani Haapala, Lars Hammar, Jan-Arne Havnö, Stig-Åke Hägg, Jan Ingels, Kjell Johansson, Lars-Erik Johansson, Conny Jonsson, Helena Jussila, Else Jönsson, Sven Källman, Lena Larsen, Benny Larsson, Bengt Lindvall, Gunnar Lundell, Pia Morén, Tommy Nilsson, Nils-Erik Nilsson, Håkan Norgren, Kenneth Norström, Bengt Nyström, Mats Ohldén, Stefan Olsson, Sven-Åke Oscarsson, Lars Pettersson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Michael Schütt, Matti Sohlberg, Hans Sollander, Gunnar Strandberg, Roger Ström, Seppo Valesmäki, Lars-Olov Wedberg, Sven-Erik Wikars, Per Wikström, Arto Ylönen, Göran Zimmergren, Sven-Erik Örtlund, Eivin Östensson och Tony Östh. Ej med på bild: Bengt Lindvall, Nils-Erik Nilsson, Kenneth Norström, Sven-Åke Oscarsson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Roger Ström, Lars-Olov Wedberg och Arto Ylönen. Foto: Jonas Ullberg

 

Aring
De som varit anställda i 25 år under 2021 är i alfabetisk ordning: Tomas Ahlström, Rolf Andersson, Mats Bjurman, Michael Björklund, Jonas Brännström, Mikael Ekström, Henrik Eriksson, Johan Eriksson, Vahid Esbelani, Stefan Haglöf, Peter Hjort, Anders Johansson, Fredrik Källängs, Mikael Modig Eriksson, Daniel Norén, Benny Prestberg, Jose Puente Cabrero, Roger Spik och Jan-Erik Thorberg. Ej med på bild: Rolf Andersson, Jonas Brännström, Anders Johansson och Daniel Norén. Foto: Jonas Ullberg
Kategori och taggar

Relaterade artiklar

jul 24
Legala pressmeddelanden

Delårsrapport Q2 2024: Tillväxt för premiumstål till Automotive i svag marknad

Andra kvartalet · Intäkterna uppgick till 28 282 (31 777) Mkr · Rörelseresultatet uppgick till 2 969 (4 963) Mkr · Resultat per aktie uppgick till 2,43 (3,81) kronor · Nettokassan uppgick till 14,1 Mdkr (11,7 Mdkr)

jul 15
Andra pressmeddelanden

Danieli ska leverera processutrustning till SSABs fossilfria stålverk i Luleå

SSAB och Danieli har tecknat ett Early Service Agreement (ESA) inför byggandet av det nya stålverket i Luleå. I enlighet med avtalet kommer Danieli att leverera högautomatiserade tekniklösningar för det nya stålverket bestående av två elektriska ljusbågsugnar, sekundärmetallurgi, gjutningsmaskin och bandverk.

jul 10
Legala pressmeddelanden

Inbjudan till presentation av SSABs rapport för andra kvartalet 2024

SSAB bjuder in till presentation av delårsrapporten för andra kvartalet 2024 klockan 09.30 onsdagen den 24 juli 2024. Rapporten publiceras klockan 07.30 samma dag.