Borlänge nyheter

2021 års pensionärer och ”25-åringar” avtackade med fest och glam

23 september var det dags för årets andra veteranfest. Då avtackades de som gick i pension eller hade varit anställda i 25 år på SSAB i Borlänge 2021 med en fest. Av de 70 som bjudits in deltog 49 personer med sambo/maka/make i festen.

2021 gick 51 personer i pension varav 34 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. 19 personer hade varit anställda i 25 år under 2021 varav 15 deltog i festen.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Stefan Nykvist, som grundade Larz-Kristerz, med band.

 

Pensionar

De som gick i pension under 2021 är i alfabetisk ordning: Jonny Bergström, Sture Bergvall, Ulla Björk, Hans Bondegård, Lars Brunström, Ola Bäckman, Jan Eden, Jan-Olov Eng, Annika Enochsson, Mats Furedal, Tapani Haapala, Lars Hammar, Jan-Arne Havnö, Stig-Åke Hägg, Jan Ingels, Kjell Johansson, Lars-Erik Johansson, Conny Jonsson, Helena Jussila, Else Jönsson, Sven Källman, Lena Larsen, Benny Larsson, Bengt Lindvall, Gunnar Lundell, Pia Morén, Tommy Nilsson, Nils-Erik Nilsson, Håkan Norgren, Kenneth Norström, Bengt Nyström, Mats Ohldén, Stefan Olsson, Sven-Åke Oscarsson, Lars Pettersson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Michael Schütt, Matti Sohlberg, Hans Sollander, Gunnar Strandberg, Roger Ström, Seppo Valesmäki, Lars-Olov Wedberg, Sven-Erik Wikars, Per Wikström, Arto Ylönen, Göran Zimmergren, Sven-Erik Örtlund, Eivin Östensson och Tony Östh. Ej med på bild: Bengt Lindvall, Nils-Erik Nilsson, Kenneth Norström, Sven-Åke Oscarsson, Krister Pettersson, Lars Samuelsson, Roger Ström, Lars-Olov Wedberg och Arto Ylönen. Foto: Jonas Ullberg

 

Aring
De som varit anställda i 25 år under 2021 är i alfabetisk ordning: Tomas Ahlström, Rolf Andersson, Mats Bjurman, Michael Björklund, Jonas Brännström, Mikael Ekström, Henrik Eriksson, Johan Eriksson, Vahid Esbelani, Stefan Haglöf, Peter Hjort, Anders Johansson, Fredrik Källängs, Mikael Modig Eriksson, Daniel Norén, Benny Prestberg, Jose Puente Cabrero, Roger Spik och Jan-Erik Thorberg. Ej med på bild: Rolf Andersson, Jonas Brännström, Anders Johansson och Daniel Norén. Foto: Jonas Ullberg
Kategori och taggar

Relaterade artiklar

mar 28
Legala pressmeddelanden

SSAB presenterar uppdaterade finansiella mål

SSAB presenterar reviderade finansiella mål på kapitalmarknadsdagen i Stockholm.

mar 28
Legala pressmeddelanden

SSAB presenterar plan för att stärka sin position till 2030

SSAB presenterar planen för att stärka sin position till 2030 på kapitalmarknadsdagen i Stockholm. Inriktningsbeslutet som kommunicerades ifjol för att ställa om till en hållbar stålproduktion väntas leda till högre lönsamhet och bättre möjlighet att hantera konjunktursvängningar. Samtidigt kan koncernens koldioxidavtryck minskas dramatiskt.

mar 28
Andra pressmeddelanden

SSAB lanserar nytt stål utan fossila utsläpp – SSAB Zero™

SSAB lanserar SSAB Zero™, ett stål utan fossila koldioxidutsläpp baserat på återvunnet stål och producerat med fossilfri energi. Det är det första  stålet av sitt slag och kommer att vara kommersiellt tillgängligt under andra kvartalet 2023. Detta innebär att SSAB kommer att ha ett heltäckande erbjudande av stål utan fossila koldioxidutsläpp, oavsett råvara, och ytterligare stärka sin ledarposition i stålindustrins gröna omställning. Volvo Group har tecknat ett avtal redan vid lanseringen.