Arbetsuppgifterna på anläggningarna varierar men störst behov är av operatörer inom de olika processerna, på underhåll, laboratorier, fabriksservice, fastighetsunderhåll, processutveckling, inköp och produktionskontroll.

På SSAB i Oxelösund anställs 300-400 medarbetare, i Borlänge cirka 300 och i Luleå cirka 230 medarbetare.

De som lockas av vikariaten är framförallt personer som planerar för framtiden och funderar på att utbilda sig till ingenjör med olika inriktningar.

– Semestervikarier är viktiga för oss ur många aspekter. Framförallt hjälper de oss att hålla igång produktionen när ordinarie personal är på semester, men de bidrar också med ny energi till vår gemenskap. SSAB är en attraktiv arbetsgivare och som vikarie hos oss får du mer kunskap om stålindustrin och kan aktivt bidra till att skapa ett hållbart samhälle, säger Anders Storman, Group HRD, på SSAB.

Läs mer om lediga semestervikariat:
https://www.ssab.se/ssab-koncern/karriar

För vidare information till media vänligen kontakta:
Mia Widell, Head of SSAB Corporate Communications, [email protected], tel. +46 76 527 25 01