- Allt flöt på bra och vi hade många nöjda besökare, berättar Ronny Lindqvist, Friskvårdcentrum. Jag vill passa på att tacka alla funktionärer som ställer upp år efter år ni är guld värda, fortsätter han.

Ronny Lindqvist - en nöjd arrangör

Det fanns många saker att prova på och på scenen kunde man se en show med Teknikens hus eller sjunga och dansa med Isidor. Isidor fick lite hjälp i sång och spel av SSABs egna Ola Nordkvist och Lars Nilsson. Tillsammans med hockeymaskoten fick de barnen (och även en del vuxna) att skaka på väl utvalda kroppsdelar och sjunga av hjärtans lust.

För den spelsugne fanns bingo och ett stort antal aktiviteter som gick ut på att kasta eller skjuta prick. Luleå Hockey och Luleås basketlag fanns på plats för den som ville ha autografer och man kunde även ta chansen att skjuta prick med BC Luleå. Även några av Fritidskommitténs avdelningar visade upp sig. För den hungrige fanns hamburgare och fika på Malmen, dit kön stundvis ringlade lång.

- Jag vill verkligen tacka alla de engagerade anställda och andra funktionärer som ställer upp i samband med Järnverkets dag, säger Nils Edberg, platschef. Det är ett gediget arrangemang att få alla delar på plats och jag är mycket tacksam för att så många bidrar med sin tid. Ett särskilt tack till Ronny Lindqvist som håller i trådarna för hela arrangemanget, avslutar han.