SSAB, Kalmar Cargotec och forskningsinstitutet TFK bjuder in media till ett gemensamt pressmöte den 23 november kl. 10.30. Ett nytt projekt för koldioxid-fria transporter kommer att presenteras. Mötet hålls i Oxelösund men kan också följas live via SSAB Facebook.

Medverkande är Jacob Sandberg, SSABs platschef i Oxelösund, Göran Hård, initiativtagare och SSAB-anställd, Thomas Malmborg, Vice President Kalmar Forklift, Peter Bark, VD för forskningsinstitutet TFK och projektledare samt Tomas Hirsch, SSABs chefsstrateg för energiförsörjning.

Plats och tid:

Onsdag den 23 november kl. 10.30, SSABs i Oxelösund.
Anmälan i receptionen för vidare transport till Havsörnshallen, inne på produktionsområdet.

Livesändning SSAB Facebook med möjlighet att ställa frågor under sändningen.
https://www.facebook.com/SSAB-AB-145401631365/ 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sari Heikkinen, Kommunikationsansvarig SSAB i Oxelösund, [email protected],
tel: +46 70 594 6152