Den nuvarande chefen för Ruukki Construction, Marko Somerma, kommer att lämna företaget den 30 juni 2015.

– Marko har gjort ett mycket bra jobb med att slå samman och integrera före detta Rautaruukkis två divisioner inom byggområdet med SSABs verksamhet Plannja. Jag vill tacka Marko och önskar honom all lycka i framtiden. Nu är det läge att gå in i nästa fas som innebär såväl selektiv lönsam tillväxt som fortsatt omstrukturering. Jag välkomnar Jarmo till teamet och till att leda Ruukki Construction, säger Martin Lindqvist.

Ruukki Construction är en europeisk leverantör av energieffektiva bygg- och konstruktionslösningar för byggindustrin. 

Informationen är sådan som SSAB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 juni  2015 kl. 11.00.