SSAB johtaa terästeollisuuden vihreää siirtymää tavoitteenaan päästä suurelta osin eroon hiilidioksidipäästöistä omassa toiminnassaan arviolta vuonna 2030. Uuden kestävän kehityksen tavoitteisiin sidotun joukkovelkakirjalainan lanseeraus SSAB Sustainability-Linked Finance -kehyksen puitteissa tukee SSAB:n strategiaa ja on linjassa kestävän kehityksen tavoitteidemme kanssa.

"Olen erittäin tyytyväinen sijoittajien kiinnostukseen ja luottamukseen liikkeeseenlaskun yhteydessä. Saimme vahvan tuen suunnitelmillemme siirtyä fossiilivapaaseen teräksenvalmistukseen”, sanoo SSAB:n talousjohtaja Leena Craelius.

Liikkeeseenlaskun yhteydessä SSAB osti takaisin 26.6.2024 erääntyvän 878 miljoonan kruunun joukkovelkakirjalainan.

DNB Markets ja Nordea toimivat joukkovelkakirjalainan taloudellisina neuvonantajina.

Lisätietoja:
Kati Vellinki, Vice President, Head of Treasury, tel: +358 50 415 4016, [email protected]
Peter Nordquist, Head of Funding and Markets Operations, tel: +46 72 561 5573, [email protected]

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta