SSAB AB (publ) on laskenut onnistuneesti liikkeeseen 150 miljoonan euromääräisen joukkovelkakirjalainan yhtiön 18.5.2018 päivätyn 2 miljardin euron eurooppalaisen joukkovelkakirjalainaohjelman (EMTN) puitteissa. Joukkovelkakirjalaina erääntyy 5 vuoden kuluttua ja sille maksetaan kiinteätä kuponkikorkoa 2.875%. Laina synnytti suurta kysyntää sijoittajien keskuudessa ja ylimerkittiin.

Liikkeeseenlaskusta saatavat rahavarat käytetään yhtiön yleisiin käyttötarkoituksiin.

“ Olemme erittäin tyytyväisiä sijoittajien osoittamaan kiinnostukseen. Se että laina ylimerkittiin osoittaa, että sijoittajien kiinnostus ja luottamus SSAB:ta kohtaan on vahvaa. Liikkeeseenlaskusta saatavat rahavarat käytetään erääntyvien lainojen takaisinmaksuun. Seuraamme strategiaamme velkojen vähentämisestä sekä jäljellä olevien lainojen maturiteetin pidentämisestä”, sanoo SSAB:n talousjohtaja Håkan Folin.  

Lisätietoja:  

Henrik G. Welch, Vice President, Head of Group Treasury
Puhelin: +46 70 2638399
Email: [email protected]


Peter Nordquist, Head of Funding and Markets Operations
Puhelin: +46 8 454 5745
Email: [email protected]

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen tiivistelmä ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta lehdistötiedotteesta.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: : Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter and YouTube.