BendCalc-mobiilisovellus - Laske taivutusparametrit helposti ja nopeasti

BendCalc-sovelluksella voi laskea taivutuksen parametrit SSAB:n teräksille, kuten Strenx®-rakenneteräksen, autoteollisuuden Docol®-teräksen, Hardox®-kulutuslevyn ja Domex®-teräksen, särmäykseen.

App store Google play

Perustuen teräksen ominaisuuksiin, ylä- ja alatyökalun symmetriaan, taivutuksen lopulliseen muotoon ja kitkaolosuhteisiin sovellus esittää tiedot diagrammina.

• vaadittu taivutusvoima
  • aukon kulma suurimmalla iskupituudella
  • taivutussyvyys
  • takaisinjousto
  • laipan vähimmäiskorkeus

Kaikki arvot, mukaan lukien taivutussäteen ja vastimen leveyden vähimmäisarvot, tarkistetaan ennen tulosten laskemista.
Tulokset voidaan tallentaa ja lähettää PDF-tiedostona särmäysoperaattorille.