SSAB hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Raahessa tehtävät sijoittuvat pääasiassa tehtaan eri prosesseihin, kunnossapitoon, laboratorioihin ja kiinteistöhuoltoon. Lisäksi kesätyöpaikkoja on tarjolla tehtaan ympäristö- ja energiatiimissä, prosessikehityksessä, hankinnassa, tuotannonohjauksessa, kuljetussuunnittelussa ja tilaustenkäsittelyssä.

Hämeenlinnan tehtaalle palkataan noin 170 kesätyöntekijää mm. tuotantoon, kunnossapitoon, laboratorioihin, tehdaspalveluun ja kiinteistöhuoltoon. Myös pienemmillä paikkakunnilla, esimerkiksi Kankaanpäässä, on tarjolla kesätyöpaikkoja. Suurin osa paikoista on tarjolla tekniikan alan tutkintoa joko ammatti- tai korkeakoulussa opiskeleville.

"Kesätyöntekijät mahdollistavat tuotannon normaalin jatkumisen vakituisen henkilöstön loma-aikoina. Samalla tutustutamme alasta kiinnostuneita nuoria SSAB:n toimintaan. Nuorilta saamme myös tuoreita ideoita. Covid-19-pandemia merkitsee sitä, että perehdyttämisessä ja työssä kiinnitetään erityistä huomiota mahdollisten tartuntojen estämiseen", kertoo SSAB Europen Suomen henkilöstöjohtaja Matti Santala.

Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta:
www.ssab.fi/kesatyo

Lisätietoja medialle:
SSAB:n konserniviestintä, Atte Kaksonen, [email protected], puh. 050 3143 634