Ajankohta:                    1. lokakuuta 2014 alkaen klo 13.00 ja päättyen arviolta klo 17.00, ilmoittautuminen alkaa klo 12.30

 

Paikka:                         Clarion Sign Hotel, Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma

 

SSAB sai kesällä 2014 päätökseen yhdistymisen suomalaisen Rautaruukki Oyj:n kanssa. Yhdistynyt yhtiö on Pohjoismaissa ja Yhdysvalloissa toimiva teräsyhtiö, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus sekä kustannustehokas ja joustava tuotanto.

 

Pääomamarkkinapäivässä toimitusjohtaja Martin Lindqvist sekä muut konsernin johtoryhmän jäsenet kertovat miten toiminnot uudessa yhtiössä on organisoitu, kuinka liiketoiminnasta raportoidaan ja mitkä ovat uuden yhtiön päämäärät sekä strategiset painopistealueet. 

 

Illalla 1.10. järjestetään institutionaalisille sijoittajille vapaamuotoinen illallistilaisuus, jossa on mahdollisuus tavata konsernin johtoryhmän jäseniä. 2.10. ohjelmassa on vierailu SSAB:n tuotantolaitokselle Oxelösundiin, jonne osallistuville järjestetään edestakainen kuljetus Tukholmasta.

 

Haastatteluja SSAB:n edustajien kanssa järjestetään pyynnöstä. Varauksen tekemiseksi pyydetään ottamaan yhteyttä SSAB:n viestintään.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

 

Capital-Markets-Day-2014

 

Vastauspyyntö viimeistään 12. syyskuuta 2014

 

Tervetuloa!

 

Taina Kyllönen, Viestintäjohtaja ja Håkan Folin, Talousjohtaja