”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Larsin tervetulleeksi SSAB:hen. Hänellä on laaja juridinen kokemus sekä Euroopasta että Yhdysvalloista, ja olen vakuuttunut, että hän edistää parhaalla mahdollisella tavalla matkaamme kohti fossiilivapaata tuotantoa ja toimialan johtajuutta, sanoo SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.

Lars Sjöbring on suorittanut Master of Laws-tutkinnon amerikkalaisesta liikejuridiikasta Fordhamin yliopistossa Yhdysvalloissa ja Master of Laws -tutkinnon eurooppalaisesta liikeoikeudesta Amsterdamin yliopistossa. Hänellä on myös lakiasiain tutkinto Lundin yliopistosta.

Lars Sjöbringin toimipaikka on pääkonttorissa Tukholmassa. Hän aloittaa tehtävässään 15. toukokuuta 2023.

Lisätietoja:
Viktoria Karsberg, Head of Corporate Identity and Group Communications, [email protected], puhelin: +46 72 233 5288

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.