Luleå news

Emma Evergren on yksi SSAB Luulajan 245 kesätyöntekijästä

SSAB:n Luulajan tehtaalla työskentelee 245 kesätyöntekijää, joista 102 on naisia ja 143 miehiä. Emma Evergren on yksi kesätyöntekijöistä ja hän tulee Tukholmasta. Emma on 23-vuotias, ja kahden vuoden kuluttua hän valmistuu Luulajan teknillisestä yliopistosta (Industrial Economics). Tämä on hänen ensimmäinen kesänsä SSAB:llä.

Miksi valitsit SSAB:n kesätyöpaikaksesi?

Opiskelen insinööriksi. On erittäin tärkeää, että saan työkokemusta ja näkökulmaa teollisuudesta. Koulutus on teoreettista, ja haluan päästä näkemään myös käytäntöä. SSAB on erittäin suuri yritys ja asiantunteva yritys, joten on jännittävää saada työskennellä täällä. Työni jatkuvat elokuun loppuun.

 

Mitä teet kesätyössäsi?

Olen töissä koksaamossa. Jos jokin lakkaa toimimasta laitoksessa, minun on osattava ratkaista asia. Istun hiilikuljettimissa ja kuormaan kivihiiltä, jota tuodaan laivoilla muun muassa Yhdysvalloista ja Australiasta.

 

Emma Evergran

 

Oletko oppinut jotain, mistä on sinulle hyötyä myöhemmin?

Olen saanut tutustua tuotantohenkilöstön työkulttuuriin ja heidän asenteeseensa työtä kohtaan. Se on minulle arvokasta. Uusien työtehtävien oppiminen on aina hyvästä. Kokemukset rikastuttavat.

Lisäksi haluan omaksua tavan, jolla täällä työskennellään tiiminä. Yhteishenki on todella hienoa.

 

Viihdytkö työssäsi?

Viihdyn erittäin hyvin. Työkaverini ovat mukavia ja pidän työtehtävistäni.

 

Voisitko kuvitella työskenteleväsi SSAB:llä?

Ehdottomasti. Valmistuttuani en tekisi samaa työtä kuin nyt, mutta ottaisin mieluusti vastaan jonkin muun, koulutustani vastaavan tehtävän.

Emma, 23, on kotoisin Tukholmasta ja valmistuu tuotantotalouden insinööriksi Luulajan teknillisestä yliopistosta kahden vuoden kuluttua.

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

touko 23
Pörssitiedotteet

Fredrik Haglund appointed new President of Tibnor

Fredrik Haglund, current head of the Tibnor Denmark business unit, will take up the position of Tibnor President on July 1, 2023. Kimmo Väkiparta, current President, has decided to leave the company at his own request.

touko 23
Konsernin lehdistötiedotteet

Fredrik Haglund nimitetty Tibnorin uudeksi toimitusjohtajaksi

Tibnor Tanskan liiketoimintayksikön nykyinen johtaja Fredrik Haglund aloittaa Tibnorin toimitusjohtajana 1.7.2023. Nykyinen toimitusjohtaja Kimmo Väkiparta on päättänyt jättää yhtiön omasta pyynnöstään.

touko 22
Muut lehdistötiedotteet

SSAB ja BE Group julkistavat kumppanuuden fossiilivapaan teräksen tarjoamisessa

Ruotsissa, Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toimiva teräspalveluja tarjoava yhtiö BE Group ja SSAB ovat julkistaneet kumppanuuden, jonka avulla kartoitetaan kysyntää ja mahdollisuuksia fossiilivapaalle teräkselle. Yhteistyö kattaa BE Groupin tärkeimmät asiakassegmentit, joita ovat erityisesti koneenrakennus ja rakentaminen. Kumppanuus auttaa täyttämään BE Groupin asiakkaiden tekniikkaan, kestävään kehitykseen ja viestintään liittyvät tarpeet tunnistamalla ja valmistautumalla tuleviin fossiilivapaan teräksen mahdollisuuksiin.