Lomautusneuvottelujen piirissä oli Hämeenlinnan tehtaan tuotanto-organisaatio putkitehdasta lukuun ottamatta sekä Kankaanpään tehtaalla työskenteleviä henkilöitä eli yhteensä noin 800 henkilöä. Lomautusten kohdentaminen riippuu toiminnosta sekä markkina- ja kuormitustilanteen kehittymisestä. Lomautusten kesto vaihtelee. Muutosneuvottelut käynnistettiin pääasiassa heikkona jatkuneen rakennusalan kysynnän takia.

”Neuvottelujen kuluessa markkinatilanteessa ei ole tapahtunut muutosta parempaan suuntaan. Tämän johdosta meidän on valitettavasti aloitettava lomautuksia toimintojen kapasiteetin ja kustannusrakenteen sopeuttamiseksi ennustettavissa olevaa kuormitustilannetta vastaavaksi”, sanoo Anders Ek, SSAB Europe -divisioonan Hämeenlinnan ja Kankaanpään tehtaiden tuotannosta vastaava johtaja.

Lisätietoja:
Anders Ek, SSAB Europe, tehtaanjohtaja, puh. +358 50 3071 103
Atte Kaksonen, SSAB konserniviestintä, puh. +358 50 3143 634