Pörssitiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

joulu 1
Muut lehdistötiedotteet

SSAB ja Vattenfall yhteistyöhön myös fossiilivapaan teräksen toimituksissa

SSAB ja Vattenfall ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen HYBRIT-teknologiaan pohjautuvan fossiilivapaan teräksen toimituksista. Ensimmäiset SSAB:n fossiilivapaan teräksen toimituserät Vattenfallille tehdään Luulajassa sijaitsevan HYBRIT-pilottilaitoksen fossiilivapaasta rautasienestä.

marras 30
Muut lehdistötiedotteet

SSAB COP28:ssa: Kunnianhimoa ja nopeutta on lisättävä

SSAB:n edustajat osallistuvat yli 20 seminaariin ja pyöreän pöydän keskusteluun YK:n ilmastonmuutoskonferenssin (COP28) aikana Dubaissa. Keskeinen viestimme on, että meillä on tekniikka, jolla päästään eroon teräksentuotannon fossiilisista päästöistä – nyt päättäjien tulisi luoda muutoksen mahdollistavat puitteet uuden teknologian nopeampaa käyttöönottoa varten.

marras 28
Muut lehdistötiedotteet

Ruotsin pääministeri mukana SSAB:n pohjoismaisen tuotantojärjestelmän uudistuksen käynnistyksessä

SSAB aloitti tänään valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin Ruotsin pääministeri Ulf Kristerssonin läsnä ollessa. Kyseessä on historiallinen virstanpylväs Ruotsin teollisuudelle ja vihreälle siirtymälle fossiilivapaaseen teräksentuotantoon.