SSAB hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Raahessa kesätyöpaikkoja on tuttuun tapaan avoinna satamassa, rauta- ja terästuotannossa, valssaamolla sekä mekaanisessa ja sähkökunnossapidossa, kiinteistöhuollossa ja laboratorioiden toiminnoissa. Kesätöitä tehdään sekä vuorotyönä että päivätyönä. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2022.

Tuotannon kesätyöpaikkojen lisäksi SSAB:lla on Raahessa tarjolla kesäksi töitä myös tuotannonohjauksessa, kuljetussuunnittelussa, ympäristötiimissä, prosessitietojärjestelmien kehityksessä ja prosessikehityksessä.

Hämeenlinnassa tuotannon työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Työtehtäviä on myös kunnossapidossa ja tehdaspalvelussa. Kesätöitä on tarjolla myös IT:ssä, laboratorioissa, tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa sekä työnjohtotehtävissä.

"Kesätyöntekijät mahdollistavat asiakkaidemme palvelemisen ja tuotannon normaalin jatkumisen vakituisen henkilöstön loma-aikoina. Tarjoamme nuorille luonnollisesti mahdollisuuden ansaita omaa rahaa ja samalla saada arvokasta työkokemusta terästeollisuudesta. Tehtävät edellyttävät pääasiassa yli 18 vuoden ikää”, kertoo SSAB Europen Suomen henkilöstöjohtaja Matti Santala.

Hakuajat:
Haut Raahen tehtaan toimihenkilöpaikkoihin ovat auki helmikuun loppuun ja tuotannon työntekijäpaikkoihin 31.3.2022 saakka. Hakijoita haastatellaan ja valintoja tehdään jo hakuaikana avoimien työpaikkojen suuren lukumäärän vuoksi.

Haku Hämeenlinnan kesätyöpaikkoihin on auki 6.3.2022 saakka, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta:
www.ssab.fi/kesatyo

Lisätietoja medialle:
SSAB:n konserniviestintä, Atte Kaksonen, [email protected], puh. 050 3143 634