Useimpien SSAB:n Suomen tehtaiden vartioinnista ja Raahen tehtaalla myös palosuojelusta vastaa kesäkuun alusta lähtien Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy.

Prevent 360 kuuluu turvallisuuspalvelujen suurimpiin toimijoihin Suomessa. Se valittiin palosuojelun ja vartioinnin kumppaniksi kilpailutuksessa kokonaisarvioinnin perusteella. ”Lähestymistapa turvallisuuden kehittämiseen vastaa SSAB:n näkemyksiä”, sanoo SSAB:n Raahen tehtaan johtaja Jarkko Matkala.

Turvallisuus on SSAB:lle ykkösasia, joten palosuojelusta ja vartioinnista vastaavan toimijan vaihtumisen sujuvuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Valmisteluissa on käyty läpi mm. riskikartoitukset, tehtailla käytössä olevat vaaralliset aineet, kulunvalvonta, turvatekniikka ja henkilöstön osaamiset ja perehdytys- ja koulutussuunnitelmat. SSAB on myös edellyttänyt, että uuden toimijan palosuojelu- ja vartiointihenkilöstöllä on erityisen vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja teollisuudesta.

Lisätietoja:
Raahessa:
tehtaanjohtaja Jarkko Matkala, puh. 020 592 2257
Hämeenlinnassa:
tehtaanjohtaja Jarmo Kastell, puh. 020 592 5200