Artikkelit

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

tammi 30 2023

SSAB palkkaa noin 800 kesätyöntekijää Suomessa

SSAB tarjoaa jälleen työpaikan sadoille nuorille ensi kesänä. Raahen terästehtaalle palkataan noin 600 kesätyöntekijää, Hämeenlinnaan noin 170, ja lisäksi paikkoja on tarjolla myös pienemmillä toimipaikoilla eri puolilla Suomea.

tammi 30 2023

Muutoksia SSAB:n konsernijohtoryhmässä

SSAB:n lakiasiainjohtaja Jonas Bergstrand on päättänyt jättää SSAB:n ja siirtyy Volvo Construction Equipmentin lakiasiainjohtajaksi.

tammi 27 2023

Goodwill impairment during the fourth quarter

SSAB makes an impairment charge of SEK 33.3 billion related to the Group’s total goodwill of SEK 33.6 billion. The impairment is reported as an item affecting comparability in the fourth quarter of 2022 and does not affect cash flow. SSAB has a strong financial position and the ability to pursue its dividend policy is unaffected.