Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

touko 23
Pörssitiedotteet

Fredrik Haglund appointed new President of Tibnor

Fredrik Haglund, current head of the Tibnor Denmark business unit, will take up the position of Tibnor President on July 1, 2023. Kimmo Väkiparta, current President, has decided to leave the company at his own request.

touko 23
Konsernin lehdistötiedotteet

Fredrik Haglund nimitetty Tibnorin uudeksi toimitusjohtajaksi

Tibnor Tanskan liiketoimintayksikön nykyinen johtaja Fredrik Haglund aloittaa Tibnorin toimitusjohtajana 1.7.2023. Nykyinen toimitusjohtaja Kimmo Väkiparta on päättänyt jättää yhtiön omasta pyynnöstään.

touko 22
Muut lehdistötiedotteet

SSAB ja BE Group julkistavat kumppanuuden fossiilivapaan teräksen tarjoamisessa

Ruotsissa, Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toimiva teräspalveluja tarjoava yhtiö BE Group ja SSAB ovat julkistaneet kumppanuuden, jonka avulla kartoitetaan kysyntää ja mahdollisuuksia fossiilivapaalle teräkselle. Yhteistyö kattaa BE Groupin tärkeimmät asiakassegmentit, joita ovat erityisesti koneenrakennus ja rakentaminen. Kumppanuus auttaa täyttämään BE Groupin asiakkaiden tekniikkaan, kestävään kehitykseen ja viestintään liittyvät tarpeet tunnistamalla ja valmistautumalla tuleviin fossiilivapaan teräksen mahdollisuuksiin.