Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

syys 20
Muut lehdistötiedotteet

NYC Climate Week: SSAB korostaa teollisuuden CO\2\-päästöjen vähentämiseksi tarvittavien poliittisten päätösten tärkeyttä

SSAB osallistuu New Yorkissa, Yhdysvalloissa useisiin tapahtumiin Climate Week NYC:n yhteydessä. Yhtiö haluaa olla mukana keskustelemassa uusien ilmastoteknologioiden käyttöönoton kunnianhimoisesta laajentamisesta ja nopeuttamisesta. Hallitusten ja poliittisten päättäjien tulisi keskittyä markkinoiden luomiseen lähes päästöttömille materiaaleille ja tuotteille sekä tasapuolisten toimintaedellytysten turvaamiseen.

syys 19
Muut uutiset
Hämeenlinnan uutisia

Kolme vuotta ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia SSAB:n Hämeenlinnan tuotantoyksikössä

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan tuotanto-organisaatiossa, johon kuuluvat myös Kankaanpään tehdas ja Finspångin tehdas Ruotsissa, tuli 13.9.2023 täyteen kolme vuotta ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia (LTI, lost time injuries). Myös kokonaistapaturmataajuus TRIF on kehittynyt erinomaisesti ja on urakoitsijat mukaan lukien nyt alempana kuin koskaan 3,5.

syys 19
Muut uutiset

Maailman ensimmäinen metsäkoneeseen soveltuva osa 3D-tulostettu fossiilivapaasta teräsjauheesta

HT Laser on tulostanut maailman ensimmäisen metsäkoneeseen soveltuvan osan, joka on tuotettu fossiilivapaasta materiaalista. Tuloste on suunniteltu soveltuvaksi Ponssen metsäkoneisiin. Osan tulostuksessa käytetty SSAB:n valmistama teräsjauhe on maailman ensimmäinen fossiilivapaa jauhepetimenetelmään soveltuva teräsjauhe. Se on luotu tuottamatta hiilidioksidipäästöjä ja käyttämällä fossiilivapaita energialähteitä.