Pörssitiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

kesä 24
Muut lehdistötiedotteet

Uusi viitekehys vihreän siirtymän ja kestävän kehityksen rahoittamiseksi

SSAB on julkaissut uuden yhdistetyn vihreään ja kestävään kehitykseen linkitetyn rahoituksen viitekehyksen, joka tukee SSAB:n siirtymistä fossiilivapaaseen teräksenvalmistukseen sekä investointeja tehokkaampiin ja joustavampiin teräksen tuotantojärjestelmiin. Yhdistetty viitekehys tarjoaa SSAB:lle mahdollisuuden laskea liikkeeseen sekä vihreitä että kestävän kehityksen tavoitteisiin liitettyjä rahoitusinstrumentteja sekä näiden kahden yhdistelmiä.

kesä 20
Muut uutiset

Raskaan sähköisen kaluston latauspisteet käyttöön SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla

SSAB Europella ja VR:n logistiikkatoiminnasta vastaavalla VR Transpointilla on käynnissä yhteishanke raskaan teollisuuden kuljetusten sähköistämiseksi. Hankkeessa SSAB Europe investoi raskaan kaluston suurteholatauspisteisiin Hämeenlinnan tehtaalla. Latauspisteiden rakennus- ja asennustyöt toimittaa Plugit Finland Oy, joka toimii myös järjestelmän operaattorina.

kesä 18
Muut lehdistötiedotteet

Science Based Targets -aloite hyväksyi SSAB:n päivitetyt ilmastotavoitteet

Science Based Targets -aloite (SBTi) on hyväksynyt SSAB:n lyhyen ja pitkän aikavälin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet. Hyväksyntä tarkoittaa, että tavoitteet ovat tieteellisesti perusteltuja ja linjassa SBTi:n yrityksille asettamien vaatimusten kanssa, jotta globaali ilmaston lämpeneminen voidaan rajoittaa 1,5 C-asteeseen.