Jonas Bergstrand on toiminut lakiasiainjohtajana ja SSAB:n konsernijohtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006. Hän on tällä välin hoitanut myös useita muita mm. strategiaan sekä osto- ja yritysjärjestelyihin liittyviä tehtäviä SSAB:ssä.

- Olen lähes 17 johtamisvuoteni aikana kokenut SSAB:n perusteellisen kehittymisen nykyaikaiseksi pörssiyhtiöksi, jolla on globaalia toimintaa ja laaja terästuotanto kolmessa maassa. SSAB:llä on nyt ainutlaatuinen asema globaaleilla erikoislujien terästen markkinoilla, kaksi erittäin vahvaa kotimarkkinaa ja olemme myös terästeollisuuden vihreän siirtymän johtaja. Olen kiitollinen, että minulla on ollut etuoikeus olla osa tätä upeaa matkaa yhdessä monien ylpeiden ja ammattitaitoisten työntekijöiden kanssa, Jonas Bergstrand sanoo.

-Jonas on kokenut ja arvostettu työntekijä ja konsernijohdon jäsen SSAB:llä. Hänellä on ollut erittäin tärkeä rooli SSAB:n nykyisen aseman rakentamisessa maailmanlaajuiseksi erikoislujien terästen ja vihreän siirtymän johtajaksi. Haluan kiittää Jonasta hänen ponnisteluistaan yrityksen hyväksi ja toivottaa hänelle onnea uudessa tehtävässään, sanoo Martin Lindqvist, SSAB:n toimitusjohtaja.

Jonas Bergstrand jättää SSAB:n tänä kesänä, ja rekrytointiprosessi hänen seuraajansa löytämiseksi alkaa välittömästi.

Lisätietoja:
Viktoria Karsberg, konserniviestinnän johtaja, [email protected],
puhelin: +46 72 233 5288

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta