Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

touko 30
Muut uutiset

Ruukki uudistaa kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Ruotsin Anderslövissä

Ruukki Construction, osa SSAB-konsernia, on uudistanut kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Anderslövissä Ruotsissa. Nyt Anderslövin tehtaalta voidaan toimittaa asiakkaille myös vahvempia kantavia T130M-profiileja entisten T130-profiilien lisäksi. Noin 4 miljoonan ruotsin kruunun investointi tuotantolinjan parantamiseen valmistui huhtikuussa 2023. Investointi vahvistaa Ruukin kykyä toimittaa vahvoja ja kevyitä mikroprofiloituja kattorakenteita asiakkaiden liike- ja teollisuusrakennuksiin erityisesti Pohjoismaissa.

touko 30
Muut lehdistötiedotteet

SSAB korostaa vihreiden standardien tarvetta TTC:n kauppahuippukokouksessa Luulajassa

EU:n ja Yhdysvaltain kauppa- ja teknologiatapaaminen Ruotsin EU-puheenjohtajuuskaudella järjestetään Luulajassa 30.-31. toukokuuta, ja ohjelmaan kuuluu mm. vierailu SSAB:n ja Hybritin toimipaikoilla. Päivien aikana SSAB korostaa hyvien edellytysten jatkumisen tärkeyttä vihreälle siirtymälle, mukaan lukien Euroopan ja Yhdysvaltain tarvetta kehittää kunnianhimoisia vihreitä standardeja, jotka tukevat terästeollisuuden siirtymää maailmanlaajuisesti.

touko 23
Pörssitiedotteet

Fredrik Haglund appointed new President of Tibnor

Fredrik Haglund, current head of the Tibnor Denmark business unit, will take up the position of Tibnor President on July 1, 2023. Kimmo Väkiparta, current President, has decided to leave the company at his own request.