Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

touko 20
Muut uutiset

Ruukki esittelee uuden LowCarbon-tarjoaman: jopa 70 prosentin päästövähennys

Ruukki Construction, SSAB-konsernin tytäryhtiö, tuo markkinoille uuden Ruukki® LowCarbon-tuotevalikoiman, joka vastaa alati kiristyvään ympäristösääntelyyn ja asiakkaiden tarpeisiin vähentää rakennusten elinkaaripäästöjä. Tarjoaman ensimmäisenä tuotteena lanseerattavan Ruukki® Classic LowCarbon -kattoprofiilin päästövaikutus on jopa 70% pienempi kuin standarditeräksestä valmistetun kattoprofiilin.

touko 14
Muut lehdistötiedotteet

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan hukkalämpö hyötykäyttöön Loimuan kaukolämpöverkossa

SSAB ja energiayhtiö Loimua ovat sopineet SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan hukkalämpöjen hyödyntämisestä Hämeenlinnan kaukolämpöverkossa. Loimua rakentaa lämpöpumppulaitoksen SSAB:n tehdasalueelle. Laitoksen lämpöteho on noin 10 MW ja sillä tuotetaan noin 70 GWh kaukolämpöä vuodessa, mikä vastaa noin 3 000 omakotitalon lämmitystarvetta ja kattaa noin 15 % Hämeenlinnan lämmitystarpeesta.

huhti 29
Muut lehdistötiedotteet

SSAB ja Nordec sopimukseen fossiilivapaan teräksen toimituksista

SSAB ja Nordec ovat sopineet fossiilivapaan teräksen toimituksista. Nordec käyttää fossiilivapaata terästä tulevaisuudessa mm. rakennusten runkorakenteissa, julkisivuissa ja silloissa.