Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

syys 25
Pörssitiedotteet

SSAB Europe to initiate change negotiations in Raahe

SSAB Europe’s Business Unit Finland is to initiate change negotiations in Raahe because of continued weak demand. The target is to structurally reduce the fixed costs by at least EUR 10 million on an annual basis. The negotiations will discuss alternatives to increase flexibility in operations and adjust to weakened demand, while taking account of future needs.

syys 25
Konsernin lehdistötiedotteet

SSAB Europe käynnistää muutosneuvottelut Raahessa

SSAB Europe -divisioonan Suomen liiketoimintayksikkö käynnistää muutosneuvottelut Raahessa heikkona jatkuneen kysynnän takia. Tavoitteena on vähintään 10 miljoonan euron pysyvät vähennykset kiinteisiin kustannuksiin vuositasolla. Neuvotteluissa keskustellaan vaihtoehdoista, joilla voidaan lisätä toimintojen joustavuutta ja sopeuttaa niitä heikentynyttä kysyntää vastaaviksi tulevaisuuden tarpeet huomioon ottaen.

syys 22
Muut uutiset

SSAB Europen putkiliiketoiminnan lomautuksia koskevat muutosneuvottelut Hämeenlinnassa ja Pulkkilassa päättyneet

SSAB Europe -divisioonan Putkiliiketoimintayksikön syyskuun alussa käynnistämät muutosneuvottelut Hämeenlinnan putkitehtaalla ja Pulkkilassa ovat päättyneet. Heikon asiakaskysynnän takia toteutettavat lomautukset ajoittuvat 13.10.2023 – 31.3.2024 väliselle ajalle ja ne koskevat yhteensä noin 260 henkeä. Lomautusten kesto vaihtelee ja on enimmillään 90 päivää.