Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

maalis 28
Konsernin lehdistötiedotteet

SSAB esittelee päivitetyt taloudelliset tavoitteensa

SSAB esittelee päivitetyt taloudelliset tavoitteensa pääomamarkkinapäivässä Tukholmassa.

maalis 28
Konsernin lehdistötiedotteet

SSAB esittelee suunnitelman vahvistaa asemaansa vuoteen 2030

SSAB esittelee suunnitelmansa vahvistaa asemaansa vuoteen 2030 pääomamarkkinapäivässään (CMD) Tukholmassa. Viime vuonna julkistetun suuntaa-antavan päätöksen siirtymisestä kestävään teräksenvalmistukseen odotetaan parantavan kannattavuutta ja kykyä hallita suhdannevaihteluja. Samalla konsernin hiilijalanjälkeä voidaan pienentää merkittävästi.

maalis 28
Muut lehdistötiedotteet

SSAB tuo markkinoille uuden ilman fossiilisia päästöjä tuotettavan SSAB Zero™ -teräksen

SSAB lanseeraa SSAB Zero™:n, teräksen, joka perustuu kierrätysteräksen käyttöön ja jonka valmistuksessa käytetään fossiilivapaata energiaa. Sen tuotannossa ei synny fossiilisia päästöjä. Se on ensimmäinen kaupallinen tuote laatuaan ja saatavilla tämän vuoden toisella neljänneksellä. Tulevaisuudessa SSAB:llä on raaka-aineesta riippumatta kattava valikoima teräksiä, joiden tuotannossa ei synny fossiilisia päästöjä ja entistä vahvempi asema terästeollisuuden vihreässä siirtymässä. Volvo Group on allekirjoittanut toimitussopimuksen jo lanseerauksen yhteydessä.