Laskurit ja työkalut

Sovellusten ja työkalujen avulla voit laskea esimerkiksi kulutuksen ja selvittää lujemman teräslaadun käyttöönoton edut. Voit käyttää työkaluja hitsauksen optimointiin ja teräsosan alkuperän selvittämiseen skannaamalla.

Mobiilisovellukset

BendCalc

BendCalc-sovelluksella voi helposti laskea taivutuksen parametrit SSAB:n terästen särmäykseen.

WearCalc

Kokeile uutta Hardox® WearCalc -sovellustamme ja laske, kuinka paljon tuotteiden käyttöikä pitenee ja hyötykuorma kasvaa Hardox®-kulutuslevyyn vaihtamalla.

WeldCalc

WeldCalc-sovelluksen avulla voit helposti laskea lämmöntuonnin, esikuumennuslämpötilan ja hitsauskoneen asetukset Hardox®-kulutuslevyille ja Strenx®-rakenneteräksille.

SSAB EcoUpgraded

Maksuttoman SSAB EcoUpgraded -sovelluksen avulla voit laskea, kuinka paljon erikoislujaan teräkseen vaihtaminen vähentää painoa, parantaa polttoainetehokkuutta ja pidentää käyttöikää - lopputuloksena myös pienempi hiilijalanjälki.

Desktop-työkalut

Materiaalikokoelma Dassault Systèmesin SolidWorks®-ohjelmistolle

Lataa virallinen SSAB-teräsmateriaalitiedosto SolidWorks-ohjelmistolle. SolidWorks on ammattimainen työkalu 3D CAD -mekaniikkasuunnitteluun, FEA-simulaatioihin, visualisaatioon ja tuotetietojen hallintaan.

Kokoelma sisältää SSAB-teräkset ja muut vakioteräkset ja -metallit.

Materiaalikokoelma Autodesk® Inventor® -ohjelmistolle

Lataa virallinen SSAB-teräsmateriaalitiedosto Autodesk Inventor -ohjelmistolle. Autodesk Inventor on ammattimainen työkalu 3D CAD -mekaniikkasuunnitteluun, FEA-simulaatioihin, visualisaatioon ja dokumentaatioon.

Kokoelma sisältää SSAB-teräkset ja muut vakioteräkset ja -metallit.
WearCalc calculator app or desktop version for calculating equipment wear and service life.

WearCalc

WearCalc 3.0.0 helpottaa oikeanlaisen kulutuslevyn valintaa.
weldcalc

WeldCalc – kolmas sukupolvi

SSAB tuo vuosikymmenten hitsauskokemuksensa valmistajien saataville interaktiivisena verkkopohjaisena WeldCalc 3.0 -sovelluksena, joka auttaa hitsausprosessin optimoinnissa ja dokumentoinnissa.

Työkalut infrastruktuurin suunnitteluun

RRPileCalc – suunnitteluohjelma SSAB:n teräspaaluille. PileWallCalc – suunnitteluohjelma SSAB:n paaluseinille.

SSAB:n FrameCalc

Ohjelmisto on tarkoitettu rakenneputkista valmistettujen kattotuolien/ristikoiden suunnitteluun ja optimointiin. FrameCalc nopeuttaa suunnittelua ja toimii erinomaisena apuvälineenä kustannusarvioiden laskemisessa. FrameCalc-työkalun avulla on helppo vertailla eri teräslajeista valmistettuja kattotuoleja. Näin käyttäjä voi itse nähdä, miten paljon erikoislujien terästen käytöstä on hyötyä.