Steel Pile News

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

kesä 2
Pörssitiedotteet

SSAB invests in green transformation of production in Oxelösund

SSAB’s Board has taken an investment decision for the green transformation of the Oxelösund mill. The decision will enable a 3% reduction of Sweden’s total CO2 emissions and the aim is to start production of steel without carbon emissions, based on recycled steel and sponge iron, during quarter 4 in 2026.

kesä 2
Konsernin lehdistötiedotteet

SSAB investoi Oxelösundin tuotannon vihreään siirtymään

SSAB:n hallitus on tehnyt investointipäätöksen vihreästä siirtymästä Oxelösundin tehtaan osalta. Tämä päätös mahdollistaa Ruotsin hiilidioksidipäästöjen vähenemisen 3 %:lla. Tavoitteena on aloittaa fossiilivapaan teräksen tuotanto vuoden 2026 neljännellä neljänneksellä kierrätysteräksen ja rautasienen avulla.

kesä 1
Muut lehdistötiedotteet

Ponssesta ensimmäinen metsäkonevalmistaja, joka käyttää SSAB:n fossiilivapaata terästä

SSAB ja Ponsse Oyj, yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmän metsäkoneiden valmistajista, ovat sopineet kumppanuudesta, jonka myötä SSAB toimittaa fossiilivapaata terästä Ponsselle asteittain vuodesta 2026 alkaen.