SSAB:n maksama ostohinta on 940 euroa kutakin 1 000 euron suuruista lainaosuutta kohti, ja se maksetaan yhdessä kertyneen ja maksamattoman koron (Accrued Interest) kanssa. Kauppojen selvitys tapahtuu 9.3.2016.

Pohjola Pankki Oyj toimi takaisinostotarjouksen yksinomaisena järjestäjänä (Dealer Manager) ja Citibank N.A., London Branch tarjousasiamiehenä (Tender Agent).

Lisätietoja:
Andreas Koch, Head of Investor Relations, [email protected],
+46 8 454 57 29
Patrik Juhlin, Group Treasurer,
[email protected], +46 8 454 5744
Peter Nordquist, Head of Funding and Market Operations,
[email protected], +46 8 454 5745

DISCLAIMER: Not for distribution in or into or to any person located or resident in the United States, its territories and possessions (including Puerto Rico, the U.S. Virgin islands, Guam, American Samoa, Wake Island and the Northern Mariana Islands), any state of the United States or the District Of Columbia or in or into any other jurisdiction where it is unlawful to distribute this document.