Muut lehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

kesä 1
Muut lehdistötiedotteet

Ponssesta ensimmäinen metsäkonevalmistaja, joka käyttää SSAB:n fossiilivapaata terästä

SSAB ja Ponsse Oyj, yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmän metsäkoneiden valmistajista, ovat sopineet kumppanuudesta, jonka myötä SSAB toimittaa fossiilivapaata terästä Ponsselle asteittain vuodesta 2026 alkaen.

touko 30
Muut uutiset

Ruukki uudistaa kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Ruotsin Anderslövissä

Ruukki Construction, osa SSAB-konsernia, on uudistanut kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Anderslövissä Ruotsissa. Nyt Anderslövin tehtaalta voidaan toimittaa asiakkaille myös vahvempia kantavia T130M-profiileja entisten T130-profiilien lisäksi. Noin 4 miljoonan ruotsin kruunun investointi tuotantolinjan parantamiseen valmistui huhtikuussa 2023. Investointi vahvistaa Ruukin kykyä toimittaa vahvoja ja kevyitä mikroprofiloituja kattorakenteita asiakkaiden liike- ja teollisuusrakennuksiin erityisesti Pohjoismaissa.

touko 30
Muut lehdistötiedotteet

SSAB korostaa vihreiden standardien tarvetta TTC:n kauppahuippukokouksessa Luulajassa

EU:n ja Yhdysvaltain kauppa- ja teknologiatapaaminen Ruotsin EU-puheenjohtajuuskaudella järjestetään Luulajassa 30.-31. toukokuuta, ja ohjelmaan kuuluu mm. vierailu SSAB:n ja Hybritin toimipaikoilla. Päivien aikana SSAB korostaa hyvien edellytysten jatkumisen tärkeyttä vihreälle siirtymälle, mukaan lukien Euroopan ja Yhdysvaltain tarvetta kehittää kunnianhimoisia vihreitä standardeja, jotka tukevat terästeollisuuden siirtymää maailmanlaajuisesti.