Muut lehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

tammi 25 2023

Vuosi käynnistyy SSAB:n Teräspaalupäivällä

Pohjarakentamisalan ammattilaiset kokoontuivat 19.1.2023 SSAB:n Teräspaalupäivään, Pasilaan. Tapahtuma keräsi paikalle noin 300 alalla toimivaa urakoitsijaa, suunnittelijaa, laitevalmistajaa, viranomaista, opiskelijaa sekä suuren määrän muita asiasta kiinnostununeita.

tammi 16 2023

Kutsu SSAB:n tilinpäätöstiedotteen 2022 julkaisuun

SSAB järjestää analyytikko- ja mediatilaisuuden vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteensa julkaisupäivänä perjantaina 27.1.2023 klo 9.30 CET Tukholmassa (10.30 Suomen aikaa). Tilinpäätöstiedote julkaistaan samana päivänä klo 7.30 CET.

tammi 13 2023

SSAB korostaa vihreän siirtymän edellytyksiä EU:n huippukokouksessa Kiirunassa

SSAB osallistuu tänään korkean tason paneelikeskusteluun, joka pidetään Euroopan komission ja Ruotsin hallituksen Kiirunan-vierailun yhteydessä. SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist korosti viestissään, että vihreä siirtymä ei ole taakka, vaan liiketoimintamahdollisuus. SSAB näkee jo nyt kysyntää fossiilivapaalle teräkselle, ja yhtiön tavoitteena on aloittaa toimitukset vuonna 2026 ja nopeuttaa SSAB:n omaa vihreää siirtymää 15 vuodella. Menestyäkseen SSAB tarvitsee kuitenkin fossiilivapaata sähköä ja mahdollistavan sääntelyjärjestelmän, joka varmistaa EU:n kilpailukyvyn ja ilmastotavoitteiden saavuttamisen, hän korosti.