I nummer 1/2017 berättar vi också om den tyska byggkoncernen SPG Steiner pågående projekt inom petrokemi- och petroliumindustrin, hur SSAB EcoUpgraded-program gav det svenska transportföretaget Ernsts Express koldioxidbesparingar på 100 ton per lastbil samt vilken nytta det amerikanska företaget Cd’A Metals och BS Crane i Hongkong har haft av SSABs kundprogram.

SSAB World digitaliseras – lämna din e-postadress

Innehållet i kundtidningen SSAB World publiceras också i elektronisk form på våra webbsidor, i kundbrev och i sociala medier. På så sätt kan vi erbjuda våra läsare färskare stålnyheter på ett miljövänligare sätt. Det sista tryckta numret av tidningen utkommer i slutet av året.

Om du vill fortsätta få praktiskt inriktad information om stål samt nyheter om händelser och lyckad produktutveckling i stålvärlden, lämna din e-postadress via länken nedan. Där kan du också hämta hela tidningen i PDF-format.

SSAB World

 

 

SSAB World 1-2017 cover