I nummer 2/2016 av tidningen berättar vi även vad det är som gör att Carnegie Wave Energys vågenergigeneratorer sticker ut i mängden och hur både det nyzeeländska företaget Real Steel och det Förenade Arabmitraten-baserade Bion Industrial drar fördel av SSABs kundprogram. 

SSAB World digitaliseras

Under 2017 kommer vi att distribuera de två sista numren i tryckt form, enbart till de kunder som prenumererat på den tryckta tidningen.  Innehållet i SSAB World publiceras nu även elektroniskt på vår webbplats, i våra kundbrev och på våra sociala kanaler. Det innebär att vi nu erbjuder nyheter om stål till alla våra läsare på ett mer kontinuerligt och miljömässigt sätt.

Skicka in din e-postadress via länken nedan för att förvissa dig om att du även i fortsättningen kan ta del av praktisk information om stål, nyheter från stålbranschen och framgångsrik produktutveckling. Du kan använda samma länk för att beställa de två sista utgåvorna i tryckt form och för att ladda ned hela magasinet i PDF-format. 

Svara innan 31 januari 2017 så kommer du att delta i utlottningen om ett par VR-glasögon!

 

 SSAB World 2 2016 Cover