- Vi är glada att välkomna våra första My Inner Strenx-medlemmar: Castleton Industries i Kanada, samt KH-Kipper och Feber Grupa Intercars i Polen. De nya medlemmarna är alla föregångare i att använda höghållfasta stål i sina applikationer, säger Gregoire Parenty, SSABs marknadsdirektör.

 

SSABs nya varumärkesprogram My Inner Strenx riktar sig till företag som använder Strenx i sin strävan att utveckla och tillverka branschledande produkter. Syftet med My Inner Strenx är att genom optimerade konstruktionslösningar och produktionstekniker  kunna möta de höga förväntningarna som kunder som använder stålkonstruktioner för krävande applikationer har.

 

De som blir medlemmar i My Inner Strenx är alltid garanterad support från SSAB, från tekniskt kundstöd till utbildning, design och tekniska seminarier.

 

Medlemsföretagen kan också dra nytta av SSABs omfattande marknadsföringssupport för Strenx, såsom närvaro på mässor, broschyrer och digitala marknadsföringsverktyg.

 

My Inner Strenx är även en kvalitetsstämpel. Medlemmarna kan trycka logotypen på sina My Inner Strenx-produkter för att visa att de har utvecklats med en avancerad design genom att använda höghållfast Stenx-stål och att de tillverkas enligt SSABs godkända tillverkningsmetoder för kompromisslös prestanda. Certifierade produkter kommer att bära My Inner Strenx-skylten vid kundleverans.

 

För mer information, kontakta: Panu Pitkänen, chef för Konstruktionsstål  SSAB Special Steels +358 40 717 0892

 

Läs mer om My Inner Strenx-programmet

 

Gå med i My Inner Strenx-programmet

 

Om Strenx: Strenx har utformats för branscher där konstruktionshållfasthet och viktbesparingar är viktiga konkurrensfaktorer, speciellt inom lyft-, materialhanterings- och transportindustrin. Strenx har världens största urval av höghållfast konstruktionsstål, både vad gäller hållfasthet och mått. Sträckgränser varierar från 600 Mpa till 1 300 Mpa, vilket är det starkaste stålet som finns på marknaden. Strenx finns som plåt-, band- och rörprodukter i tjocklekar från 0,7 mm till 160 mm.