Leena Craelius är för närvarande chef för ekonomi och IT på division SSAB Europe. Hon har tidigare haft flera olika seniora positioner inom finansiering och controlling på SSAB. Hon anställdes på Rautaruukki 2005 och har även arbetet på SSAB Special Steels.
Jag är mycket glad över att få välkomna Leena till hennes nya roll. Hon har en lång erfarenhet från att arbeta på SSAB och jag är övertygad om att hon kommer att bidra till företagets utveckling på bästa sätt, säger Martin Lindqvist, SSABs VD och koncernchef.
Jag ser verkligen fram mot denna nya utmaning och att stötta SSABs resa till ett fossilfritt och industriledande företag, säger Leena Craelius.
Leena Craelius har en MBA i Finansiering från Helsinki School of Economics och en BBA i International ekonomi från Häme Polytechnic. 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Viktoria Karsberg, Head of Corporate Identity and Group Communications, [email protected], tel: +46 72 233 5288