SSAB Laser® är specifikt framtaget för laserskärning och kallformning. Den här unika produkten förbättrar allmänt produktiviteten, produktionen och kvalitén på slutprodukten. SSAB Laser har även garanterad planhet både före och efter laserskärning.

"Ett växande antal kunder kommer kunna dra nytta av snabb, problemfri skärning med kortare produktionstider, mindre behov av omarbetning och större precision i de skurna komponenterna. Medlemmarna i nätverket får grundlig utbildning i både produkten, dess fördelar och tillämpningar," säger Jouni Rättyä, Senior Cross Product Manager på SSAB Europe.

Distributionsnätverket för SSAB Laser® består i dagsläget av 22 dedikerade partners i 13 länder i Europa. BE Group ansluter sig nu till nätverket för Finland och Balticum.

"SSAB Laser® möter dagens högt ställda krav inom laserskärningstekniken och säkerställer en effektiv produktion i enlighet med tillverkarnas maskinparametrar. Jag är övertygad om att vi kan förbättra våra kunders affär – både som användare och distributör av produkten”, säger Lasse Levola Business Area Manager, Finland och Baltikum, på BE Group.

Alla leveranser av SSAB Laser® kan åtföljas av teknisk support om kunden så önskar. SSAB Tech Support finns lokalt i hela världen och kan komma till kunden med kort varsel, antingen för akuta problem eller för att initiera mer långsiktiga partnerskapsprojekt.

För mer information kontakta:
Lotta Ruottinen, landschef, SSAB Europe, [email protected], +358 50 314 3451