SSAB Laser® är en unik produkt, speciellt framtagen för laserskärning. Produkten förbättrar den generella produktiviteten, avkastningen och slutproduktens kvalitet. SSAB Laser® har också en garanterad planhet både före och efter laserskärning.

-          Våra partners får en grundlig utbildning i både produkten och dess användningsområden, så att vår kompetens kring vilka stål som verkligen lämpar sig för laserskärning sprids, säger Anders Wallin, chef för Teknisk Support hos SSAB. På så sätt kan fler kunder tillgodogöra sig nyttan av en snabb och problemfri skärning med kortare produktionstid, mindre behov av omarbetning och högre precision i de skurna komponenterna.

Distributionsnätverket för SSAB Laser® består av ett 10-tal dedikerade partners i Europa och till den skaran sällar sig nu Tibnor som första partner för den svenska marknaden.

-          För oss är det naturligt att representera SSAB, det har vi gjort i många år och nu tar vi ytterligare ett steg framåt i samarbetet, säger Håkan Råback, produktansvarig för Plåt hos Tibnor i Sverige. Vi har redan ett sortiment av SSAB Laser® och kommer nu utöka med fler dimensioner. Kopplat med vårt erbjudande med hög tillgänglighet, snabba leveranser och övrigt sortiment så blir vi en attraktiv leverantör till de svenska laserskärarna. Och glöm inte att allt också går att handla i Tibnors Webshop, avslutar Håkan.

Med varje leverans av SSAB Laser® följer också möjligheten till teknisk support. SSAB Tech Support finns lokalt över hela världen och kan besöka kunder med kort varsel för att lösa akuta problem eller för att inleda mer långsiktiga samarbetsprojekt.

För ytterligare information, kontakta José Rovira, SSAB eller Mikael Jansson, Tibnor.

José Rovira 

Country Manager SSAB Europe  

[email protected] 

+46 243 76 034

Mikael Jansson

Marknadschef Produkt Tibnor

[email protected]

+46 10 484 00 42