University of Steel Prize har vuxit till en prestigefylld utmärkelse, och en vinst är ett bra sätt att få ditt CV att sticka ut från mängden. Det vill säga om du behöver något efter att ha deltagit i evenemanget.

Studenter kan tävla om University Steel Prize med en designstudie, en produktionsmetod, ett koncept eller en uppgradering av en befintlig produkt som inkluderar höghållfast stål. Du behöver inte ha en fysisk produkt – allt du behöver är en innovativ idé.

Att vinna priset innebär inte bara stor ära och 20 000 SEK i kontanter, du blir också inbjuden till ett event fyllt med inspirerande seminarier och intressanta diskussioner. Chansen är stor att du hittar din framtida arbetsgivare!

Förra året var det över 800 personer från hela världen som samlades i Stockholm för Swedish Steel Prize, som delas ut vid samma event som University Steel Prize. Vinnaren får också presentera sitt projekt på stora scenen under eventet. Datum för eventet och vinnarceremonin är 24 maj 2018.

Vi har möjlighet att bjuda in upp till sex personer till Stockholm och ceremonin, men du kan ansöka även om hela din klass har varit med i projektet. Vi betalar din resa till och från Stockholm och din vistelse på ett bekvämt hotell i centrala Stockholm.

Under årens lopp har vi sett produktuppgraderingar, metoder och koncept- och designstudier som har inspirerat juryn och som även lett till vidare forskning och produktutveckling.

Ta chansen att forma din framtid som du vill ha den!

Ansök före 1 april 2018. Klicka på länken nedan för mer information.
Ansök nu om University Steel Prize 

För mer information, kontakta
Linda Petersson, juryordförande för University Steel Prize, [email protected]
Anna Rutkvist, projektledare, University Steel Prize,
[email protected]