Tillsammans med över 17 000 besökare och 272 utställare på MaskinExpo visade företaget Rondellen Maskin upp sitt breda sortiment av skopor. Samtidigt passade SSAB - som också var en av utställarna - på att dela ut det eftertraktade diplomet.
- Det är alltid med en härlig känsla som vi utser ännu en medlem i Hardox In My Body. Rondellen Maskin är ett bra exempel på ett företag som skapar mervärden för sina kunder, säger Mikael Ringholm, säljchef SSAB Special Steel Skandinavien.

Rondellen Maskin arbetar med uthyrning och försäljning av entreprenad- och byggmaskiner, tillbehör samt Ifor Williams släp. De har tagit fram ett eget skopmärke som heter ema och är återförsäljare av Pladdet rivutrustning i Sverige. Basen i Kinna kompletteras med verksamheter i Nyköping och Landvetter. 

- Vi arbetar hårt på att vara en bra samarbetspartner och vi försöker alltid se till våra kunders idéer och behov genom ett personligt bemötande och långsiktiga relationer. Att vi nu dessutom får status som Hardox In my Body är ännu ett bevis på vår ambition, säger Robert Nilsson, Försäljningschef på Rondellen Maskin

Marknaden för entreprenadföretag i Sverige är generellt sett bra för tillfället. Kloka investeringar och satsningar på etablerade varumärken och goda relationer är ofta investeringar som betalar sig i längden – även då tiderna är lite sämre.

För mer information kontakta:

  • Mikael Ringholm säljchef SSAB Special Steels Scandinavian 072-510 3020
  • Robert Nilsson, Försäljningschef på Rondellen Maskin 0302-71 54 16