SSAB Corporate presentation 2016

SSABs rötter sträcker sig tillbaka till 1800-talet, men grenarna når långt in i framtiden. Även om vi är stolta över vår historia ligger vårt fokus på framtiden och vårt intensiva samarbete med våra intressenter. Och även om vår kärnkompetens är våra stål tror vi att det är ännu viktigare att se dem som en del av en kundlösning som inte bara resulterar i hög prestanda utan som också är bättre för vår planet.

Den här presentationen använder verkliga exempel för att visa hur våra produkter, tjänster och arbetsmetoder stödjer vår vision om en starkare, lättare och mer hållbar värld. Även våra senaste projekt såsom nya produktfamiljer för specifika kundbehov och vårt deltagande i utvecklingen av en koldioxidfri stålindustri stödjer förverkligandet av vår vision. Du kan också se intressanta kundlösningar i den senaste upplagan av vår tidsskrift SSAB World.

Vi hoppas att vår presentation ska få dig att uppskatta det som SSAB står för och göra att du vill följa det som händer inom SSAB och hos våra intressenter.

Ladda ned en företagspresentation i PDF-format från vår webbplats. Presentationen finns på tre språk: engelska, finska och svenska.

För mer information, kontakta Riikka Friman, varumärkeschef på SSAB