SSAB har sponsrat Luleå Hockey i 47 år, eller ända sedan laget, dåvarande GroKo Hockey, grundades. Från det att laget gick upp i elitserien har SSAB också varit huvudsponsor, och huvudsponsoravtalet förlängs nu med ytterligare tre år. Samarbetet med Luleå Hockey skapar stor glädje och stolthet bland medarbetarna på SSAB Luleå.

Olavi Huhtala, divisionschef SSAB Europe:

  • Det är med stor glädje vi följer utvecklingen inom Luleå Hockey. Framgångarna inom damhockeyn och föreningens fokus på hållbarhet har inspirerat oss att fortsätta vårt långsiktiga samarbete och öka våra insatser i föreningen. Tillsammans bygger vi ett mer hållbart samhälle”, säger Olavi Huhtala, Divisionschef SSAB Europe.

Stefan Enbom, VD Luleå Hockey:

  • Från Luleå Hockeys sida känner vi en fantastisk stolthet över att vi fortsatt har möjligheten att samarbeta med våra underbara vänner på SSAB. Ett företag som förutom sitt långsiktiga engagemang i Luleå Hockey är ett verkligt föredöme när det gäller att bedriva en hållbar verksamhet. Dessutom känner vi en självklar närhet till SSAB:s medarbetare i Luleå. Vi gör det tillsammans!