Luleå nyheter

Pensionärer och ”25-åringar” firades på veteranfest

Stämningen var hög när årets andra veteranfest gick av stapeln på Restaurang Malmen den 21 oktober. Den här gången uppmärksammades de som gått i pension eller varit anställda i 25 år på SSAB Luleå 2022.

Av de 55 personer som hade bjudits in deltog 30 personer med sällskap i festen. Eftersom arrangemanget har varit vilande under drygt tre år på grund av pandemin, så hölls det även en fest innan sommaren för att komma ikapp.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det trerättersmiddag varvat med underhållning. Sånggruppen Lust höll i trådarna och bjöd på härliga framträdanden och ett engagerande musikquiz.

 

De som varit anställda i 25 år 2022 är i alfabetisk ordning:

Tommy Almqvist, Robert Backman, Stefan Ifrig, Tomas Johansson, Andreas Jönsson, Jörgen Kristiansson, Fredrik Lindgren, Peter Lindroth, Rickard Lundberg, Mikael Lundqvist, Jörgen Nilsson, John Strandberg och Mikael Sundbom.

 

De som gick i pension 2022:

Anton Andersson, Kjell Anttila, Thomas Barsk, Kjell Bucht, Peter Hedlund, Lennart Jansson, Tapani Kumpula, Per-Arne Köhler, Anders Larsson, Rolf Larsson Edvall, Henry Lundgren, Olof Medman, Kjell Nybom, Elisabeth Pettersson, Lars Ruokolainen, Curt Sundbom och Stefan Vesterberg.

 

Ej närvarande (anställda 25 år):

Mikael Bengtsson, Peter Carlson, Roger Engström, Roger Janson, Peter Johansson, Peter Kärkkäinen, Robert Lundqvist, Niklas Olsson, Patrik Sundblom.

 

Ej närvarande (pension):

Jan Fornberg, Sven-Eric Henriksson, Peter Holma, Olle Janzon, Kenneth Johansson, Roger Karlsson, Mats Kågström, Kent Lidberg, Tommy Lindmark, Nils-Erik Mattila, Jan Nyman, Henry Persson, Sauli Seppälä, Thomas Sundquist, Kenneth Wass och Hans Öberg.

 

De som gått i pension under 2022.

Kategori och taggar

Relaterade artiklar

dec 1
Andra pressmeddelanden

SSAB och Vattenfall i nytt samarbete om leveranser av fossilfritt stål

SSAB och Vattenfall har tecknat en avsiktsförklaring om leveranser av fossilfritt stål tillverkat med HYBRIT-teknik. SSAB kommer, med insatsmaterial från pilotanläggningen HYBRIT i Luleå, att leverera fossilfritt stål till Vattenfall för att använda i sin verksamhet.

nov 30
Andra pressmeddelanden

SSAB på COP28: Ambitionsnivån och omställningstakten måste höjas

SSABs representanter kommer att delta i mer än 20 seminarier och rundabordssamtal under FN:s klimatkonferens COP28 i Dubai. Vårt huvudbudskap är att vi har tekniken för att bli av med fossila utsläpp från ståltillverkning – nu behöver beslutsfattarna skapa förutsättningar för en snabbare implementering.

nov 28
Andra pressmeddelanden

Statsministern på plats vid byggstarten när SSABs nordiska produktionssystem ställs om

Under närvaro av statsminister Ulf Kristersson inledde SSAB idag byggstarten för ljusbågsugnen i Oxelösund. En historisk milstolpe för svensk industri och för den gröna omställningen till fossilfri ståltillverkning.