Luleå nyheter

Pensionärer och ”25-åringar” firades på veteranfest

Stämningen var hög när årets andra veteranfest gick av stapeln på Restaurang Malmen den 21 oktober. Den här gången uppmärksammades de som gått i pension eller varit anställda i 25 år på SSAB Luleå 2022.

Av de 55 personer som hade bjudits in deltog 30 personer med sällskap i festen. Eftersom arrangemanget har varit vilande under drygt tre år på grund av pandemin, så hölls det även en fest innan sommaren för att komma ikapp.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det trerättersmiddag varvat med underhållning. Sånggruppen Lust höll i trådarna och bjöd på härliga framträdanden och ett engagerande musikquiz.

 

De som varit anställda i 25 år 2022 är i alfabetisk ordning:

Tommy Almqvist, Robert Backman, Stefan Ifrig, Tomas Johansson, Andreas Jönsson, Jörgen Kristiansson, Fredrik Lindgren, Peter Lindroth, Rickard Lundberg, Mikael Lundqvist, Jörgen Nilsson, John Strandberg och Mikael Sundbom.

 

De som gick i pension 2022:

Anton Andersson, Kjell Anttila, Thomas Barsk, Kjell Bucht, Peter Hedlund, Lennart Jansson, Tapani Kumpula, Per-Arne Köhler, Anders Larsson, Rolf Larsson Edvall, Henry Lundgren, Olof Medman, Kjell Nybom, Elisabeth Pettersson, Lars Ruokolainen, Curt Sundbom och Stefan Vesterberg.

 

Ej närvarande (anställda 25 år):

Mikael Bengtsson, Peter Carlson, Roger Engström, Roger Janson, Peter Johansson, Peter Kärkkäinen, Robert Lundqvist, Niklas Olsson, Patrik Sundblom.

 

Ej närvarande (pension):

Jan Fornberg, Sven-Eric Henriksson, Peter Holma, Olle Janzon, Kenneth Johansson, Roger Karlsson, Mats Kågström, Kent Lidberg, Tommy Lindmark, Nils-Erik Mattila, Jan Nyman, Henry Persson, Sauli Seppälä, Thomas Sundquist, Kenneth Wass och Hans Öberg.

 

De som gått i pension under 2022.

Kategori och taggar

Relaterade artiklar

apr 11
Andra nyheter

SSAB och Manitou Group i samarbete om leveranser av fossilfritt stål

SSAB har tecknat en avsiktsförklaring om leveranser av fossilfritt stål till Manitou Group. Leveranserna väntas starta 2026 och därefter öka i omfattning i takt med att produktionskapaciteten för det fossilfria stålet byggs ut. Överenskommelsen är i linje med företagens ambitioner om att kraftigt minska både direkta och indirekta koldioxidutsläpp.

apr 10
Andra pressmeddelanden

SSAB och John Deere Forestry i samarbete om leveranser av fossilfritt stål

SSAB och John Deere Forestry Oy har tecknat en avsiktsförklaring om leveranser av fossilfritt stål från 2026.

apr 10
Legala pressmeddelanden

Inbjudan till presentation av SSABs delårsrapport för första kvartalet 2024

SSAB bjuder in till presentation av delårsrapporten för första kvartalet 2024 klockan 09.30 onsdagen den 24 april 2024. Rapporten kommer att publiceras klockan 07.30 samma dag.