SSAB har åtagit sig att bygga upp en inkluderande kultur där alla är välkomna. Mångfald är vår styrka. SSAB anser att inkludering och mångfald är bra för medarbetarnas attraktionskraft och engagemang, innovation och förbättring samt service och tillväxt. En av de viktigaste faktorerna i SSABs omvandling till ett i stort sett fossilfritt och hållbart företag är inkludering och mångfald.

"Inkludering och mångfald är viktiga drivkrafter för innovation och tillväxt på SSAB. Vi tror att en unik bakgrund, erfarenhet och identitet bidrar till vår övergripande framgång nu och i framtiden, säger Martin Lindqvist, VD och koncernchef, SSAB.

Hur kan du bidra till månaden för global mångfald?

  • • Markera din kalender för att fira lokal historia och kulturarv
  • • Gå på lunch och lära känna andra kulturer
  • • Besök ett museum eller läs en ny bok
  • • Stötta olika verksamheter i ditt område
  • • Bjud på en mångkulturell filmkväll med familjen

 

Läs mer om inkludering och mångfald på SSAB