Ett 20-tal personer hade mött upp för att representera SSAB i årets Pride-parad som gick av stapeln lördag den 19 augusti. Sandra Söderberg, HR-chef på SSAB Luleå, tycker att det är viktigt att SSAB står bakom arrangemanget.

”SSAB är ett av Luleås största företag och det är viktigt att vi deltar i ett event som Pride. Genom att kunna känna stolthet över att vara den man är blir vi så mycket starkare tillsammans, och Pride lyfter verkligen allas lika värde.”

”SSAB har också ett mål att bli världens mest inkluderande stålföretag och vi jobbar ständigt för att utveckla vår arbetsplatskultur till en ännu attraktivare arbetsplats där alla ska känna sig välkomna”, avslutar Sandra.

Paraden samlade uppskattningsvis över 6 000 glada deltagare som tågade genom Luleå i ett fantastiskt sensommarväder.