Av de 85 personer som hade bjudits in deltog 40 personer med sällskap i festen. Arrangemanget har varit vilande under drygt tre år på grund av pandemin, därför kommer det att hållas ytterligare en fest till hösten för att komma ikapp.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det trerättersmiddag och underhållning med sånggruppen Lust.


De som varit anställda i 25 år 2020 och 2021 är i alfabetisk ordning:


Mats Castell, Marita Dorand, Tina de Bruin, Dick Fagerlund, David Holm, Ann Johansson, Magnus Johansson, Robert Karlsson, Maarit Mäkynen, Jens Nilsson, Stefan Näslund, Marko Roininen, Magnus Segerlund. Ej närvarande: Patrik Kullberg, Per Lohult, Ove Markström, Markus Satta, Lars Sjöström.


De som gick i pension från sista oktober 2019 till och med 2021:


Arto Alamartin, Lars Blomqvist, Göran Finni, Christer Jakobsson, Håkan Jakobsson, Leif Jönsson, Tommy Jönsson, Lars Kaarle, Leif Kaarle, Roger Keskitalo, Lars Kieri, Kent Lindfors, Lars Mukka, Kent Mörtberg, Lars Norman, Håkan Persson, Kjell Pettersson, Markku Räisänen, Hans Söderberg, Torsten Turovaara, Carin Vallgren, Lars Vesterlund, Hans Vikström, Sivert Wallmark, Stig-Olof Åberg, Henrik Åström och Hans Östman.

Ej närvarande:

Hans-Åke Aidanpää, Eija Alapeura, Henry Barsk, Urban Drugge, Lars Edspång, Robert Eitzenberger, Marianne Ekonoja, Dan Elamsson, Gunnar Esberg, Ewa Fors, Håkan Fridesjö, Gunnar Granqvist, Glenn Granström, Håkan Jakobsson, Stig Johansson, Sven-Erik Jonsson, Roger Keskitalo, Tage Krutrök, Urban Lindberg, Kent Lindfors, Kurt Lindqvist, Sten-Erik Lindström, Ove Lundberg, Börje Nilsson, Gunnar Nilsson, Lars Nilsson, Per-Arne Nilsson, Lars Oskarsson, Sissel Persson, Lennart Risnerth, Stefan Sandberg, Kenneth Sannemalm, Sonny Ström, Agneta Söderberg, Lars Vaksjö, Anita Wedholm, Lars Wedin, Anders Wuotila, Bengt Öhman, Roland Öhman.