Av de 72 som bjudits in deltog 56 personer med sambo/maka/make i festen.

2022 gick 41 personer i pension varav 31 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. 31 personer hade varit anställda i 25 år under 2022 varav 25 deltog i festen.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning ”A date with Elvis” med John Lindberg och Stefan Nykvist.

De som gick i pension under 2022 är i alfabetisk ordning:

Sven-Erik Backlund, Lasse Bengtsson, Bengt Berg, Ann Björnsson-Hällén, Anders Brunnstedt, Leif Carlsson, Benny Danielsson, Peter Enkurs, Mikael Eriksen, Roger Eriksson, Ulla Friberg, Marita Hane, Jerry Hemström, Marie Hindrikes, Pekka Hyttinen, Sven-Erik Hörnström, Anders Krüger, Tor-Erik Kyrklund, Per-Olof Köpmans, Pekka Ljungdahl, Ewa Lundgren, Kemal Maksumic, Jorma Mikkola, Peter Nohrén, Ulf Nordlund, Dan Nordqvist, Göran Norgren, Per-Olof Nyström, Janet Olans, Tapio Paajanen, Hannu Raninen, Aulis Röning, Peter Silfwerbrand, Ove Siverman, Lars-Olov Spjuth, Kjell Sörslätt, Anna Torsgården, Björn Trogens, Bertil Wennersten, Kent Wenngren, och Ann-Katrin Östh.

De som varit anställda i 25 år under 2022 är i alfabetisk ordning:

Ari Alajäski, Conny Andersson, Bengt Brolund, Daniel Bäckeryd, Anders Damberg, Mikael Flyckt, Johan Forslund, Peter Frisk, Magnus Gladh, Jörgen Hedberg, Kalle Hemmingsson, Mikael Hurtig, Mats Hällström, Matts Jacobsson, Andreas Johansson, Tommy Jonsson, Anders Karlsson, Magnus Karlsson, Arto Leviäkangas, Jerry Murtokangas, Stefan Nilsson, Lars Olsson, Hossein Safaei, Ove Sjödahl, Tom Skoog, Peter Smedh, Tomas Stenberg, Göran Tongring, Christer Wiklund, Roger Åkerblom och Per-Erik Åkerström.25 av 31 som hade varit anställda i 25 år 2022 deltog i årets Veteranfest. Foto: Henrik Hansson