2020 gick 53 personer i pension varav 33 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. 23 personer hade varit anställda i 25 år under 2020 varav 18 deltog i festen. I år var det en person som både gick i pension och hade varit anställd i 25 år 2020. 
Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Billy Opel.

pension 2020

De som gick i pension under 2020 är i alfabetisk ordning:

Olle Andersson, Håkan Björklund, Bengt Bodin, Bo Brunström, Åke Carlsson, Anders Carlsson, Jan-Christer Dahlström, Thomas Danielsson, Lennart Elving, Angela Engman, Anders Ericson, Siv Eriksson, Lars Fredriksson, Anders Georgson, Kjell Grannäs, Torleif Granqvist, Tore Grans, Roger Göstas, Taisto Hakanen, Olle Hedberg, Agneta Hedberg, Olov Hedman, Inga-Lill Holback, Jan Holm, Görel Hägg, Kerstin Jensen, Ingemar Josefsson, Kari Kinnunen, Kjell Kjellberg, Jorma Klövström, Mats Larsson, Per Larsson, Ola Leijon, Marianne Lindberg, Kent Lissel, Roland Mårtensson, Dan Nilsson, Rune Norgren, Hans Norström, Christer Persson, Mats Persson, Timo Saapunki, Raimo Sartner, Kent Sjögren, Stefan Skans, Anita Spjuth, Anders Sundberg, Hans Sundgren, Kjell Säterdahl, Christer Södergren, Jan-Ove Södergren, Eva Törnqvist, Stig Ulars, och Svante Östh.  Ej med på bild: Agneta Hedberg, Olov Hedman, Jan Holm, Kerstin Jensen, Ingemar Josefsson, Ola Leijon, Hans Norström, Anita Spjuth, Kjell Säterdahl, Jan-Ove Södergren, Eva Törnqvist och Svante Östh. Foto: Henrik Hansson

aringar 2020

 De som varit anställda i 25 år under 2020 är i alfabetisk ordning:

Stefan Andersson, Mikael Axelsson, Mattias Berkland, Henrik Björk, Niclas Boberg, Liselott Eriksson, Eva Forslund Nyberg, Åsa Gärdeman, Johan Haglund-Ols, Patric Helgarson, Annika Johansson, Christer Jonsson, Lennart Karlsson, Michael Olofsson, Hans Pelleberg, Daniel Ryberg, Mats Svensson, Jonas Waaker, Benny Danielsson, Karl-Gunnar Haglund, Matts Persson, Hans Rådman och Björn West.  Ej med på bild: Benny Danielsson, Karl-Gunnar Haglund, Matts Persson, Hans Rådman, och Björn West. Foto: Henrik Hansson