2018 gick 71 personer i pension varav 53 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. Elva personer hade varit anställda i 25 år under 2018 och alla deltog i festen.

Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Svenne Rubins.

De som gick i pension under 2018 är i alfabetisk ordning: Karl Andersson, Stig-Göran Berg, Hans Björke, Marita Boström, Kenneth Dahl, Percy Darck, Doris Edhner, Lars Eriksson, Mats Eriksson, Stefan Fahlström, Jan-Ole Forsman, Christer Gustavsson, Raimo Haaparanta, Kent-Erik Hagberg, Krister Haglund, Lena Hedberg, Benny Hisved, Ann-Katrin Hägglöf, Bernt Johansson, Birgitta Johnsson, Jan Dirk Kooistra, Teija Lahtela, Dan Larsson, Ove Larsson, Olli Leino, Torbjörn Lilja, Gunnar Lund, Jan Lundell, Annelie Martinsson, Sven-Erik Melander, Geron Nilsson, Sally Nilsson, Jarmo Nordström, Stefan Norgren, Leif Nyqvist, Jens Nyrén, Sören Olsson, Per Pajuste, Tomas Peleback, Torsten Pellgård, Mats Persson, John Pettersson, Christer Siggman, Lars-Erik Stenberg, Kjell Ståhlenberg, Ulf Svedlund, Inge Svensson, Tommy Svärd, Eije Söräng, Kenth Thoreus, Anna-Lena Thörnkvist, Jan Wahlström, Bo Wikar, och Lennart Voxlin. Ej med på bild: Johan Alm, Ivan Andersson, Kenneth Edhner, Alex Hansen, Stig Jansson, Bengt Johansson, Sven Johansson, Lars-Olof Knuths, Göran Larsson, Anni Leino, Annelie Lillevold, Paula Masalin, Krister Matsson, Leif Norin, Anders Olli, Bo Sundholm och Sven-Erik Wikström. Foto: Henrik Hansson

De som varit anställda i 25 år under 2018 är i alfabetisk ordning: Marie Andersson, Mikael Axelsson, Joakim Hagström, Sven-Erik Hörnström, Mikael Kvist, Michael Laukka, Patrick Persson, Andreas Sidegren, Joakim Svennberg, Per Tägt, och Antero Vähäjylkkä. Foto: Henrik Hansson