På festivalområdet var det full fart, både på scenen och utanför. Mest besökare var det i den så kallade barnhörnan. Där poppades det popcorn, fiskades i fiskdammen, ritades teckningar och robotar programmerades. Många testade sina kunskaper om fritidssektionerna, gissade på hur mycket en verktygsväska väger och vann priser. Ballonger fanns det också att få. På scenen underhöll vårt eget band High Strength Metal och Teater Gazbazz (26-27 maj) samt Revyresan (2-3 juni).

Och bakom Stålhälsan gick bussarna i skytteltrafik för att ta nyfikna på verksvisning. Flest turer gick det till Varmvalsverket men även Kallvalsverket, Formatsträckorna och Centrala verkstäderna besöktes. Den guidade bussturen på området var också uppskattad.
Tack till alla fantastiska funktionärer, guider och närmare 1700 besökare för fyra inspirerande och roliga dagar. 
Se mer i filmen nedan.