2017 gick 53 personer i pension varav 37 deltog i veteranfesten som ägde rum på Domnarvsgården. Åtta personer hade varit anställda i 25 år under 2017 och sex av dem deltog i festen.
Efter avtackning och utdelning av gåvobrev blev det tre rätters middag och sedan underhållning av Svenne Rubins.De som gick i pension under 2017 är i alfabetisk ordning:
Tore Abrahamsson, Anders Andersson, Ingemar Björk, Mats Cedergren, Mikael Ekroth, Kenth Engström, Bengt-Åke Fagerström, Bengt Forsström, Anders Friman, Agnes Hansen-Söderberg, Jan Hedlund, Lars-Åke Henriks, Thomas Hult, Nabi Jakubowski, Birgit Janson, Bo Johansson, Veikko Kyllönen, Antti Lammela, Lennart Lantz, Bengt-Inge Larsson, Per-Eric Lindberg, Per Lundqvist, Birgitta Lövgren, Eva Malmberg, Tommy Mårtensson, Kari Männikkö, Bengt Nyström, Anders Olsson, Pia Olsson, Malte Pedersen, Kenneth Pellgård-Jörgensen, Lennart Rundh, Anders Svensson, Karl-Anders Svensson, Hans Swärd, Krister Thyberg, Karin Tyllström, Lars-Gunnar Wetterling, Lars Åberg, Jan-Olov Säfvelin, Anette Andersson, Åke Andersson, Ingvar Hellström, Ann-Christine Hysing, Ingemar Hällqvist, Rolf Johansson, Hans Klang, Pertti Korento, Anders Matsson, Lars-Göran Palander, Mats-Erik Sjöberg, Stefan Thorsen, Matti Valesmäki och Anders Wikman.De som varit anställda i 25 år under 2017 är i alfabetisk ordning:
Cecilia Behning-Andersson, Björn Bergfalk, Jonas Falk, Lars Gustavsson, Mikael Holst, Per-Erik Sundell och Tonie Söderström.
Foto: Henrik Hansson