Världens största klimatperformance - ett stafettlopp med 1000 löpare som springer dygnet runt från Kiruna till Paris. En sträcka om cirka 4500 kilometer och målet är Paris den 29 november. Run for you life vill ge klimatfrågan en kropp, ett ansikte och en berättelse. Eller snarare 1000 kroppar, 1000 ansikten och 1000 berättelser. Det är privatpersoner som springer och delar med sig av sina berättelser varför klimatfrågan är viktig för dem personligen.

Anders Carlestam, arbetar till vardags på QT-Center på SSAB i Oxelösund, sprang en av sträckorna om cirka fem kilometer genom Södermanland.
Varför vill du vara med och springa för klimatet?
- Jag vill vara en del av lösningen och inte bara se på när problemen växer. Jag vill att mina barn ska känna samma framtidstro som jag gjorde, när jag växte upp, förklarar han.

Andra SSAB-löpare är Anna Philipsson Camilla Ruohonen-Sundberg, Sofia Johansson och Diana Orrling (Merox) kommer också springa en av sträckorna men de gör det tillsammans.
Varför springer ni med i stafetten?
-Vi springer för våra barns framtid. Vi vill inte behöva använda någon applikation för att kontrollera om luftkvaliteten utomhus är tillräckligt god för att våra barn ska kunna vara ute eller inte. Vi älskar att vara utomhus i vår vackra natur och vill att våra framtida generationer också ska kunna få samma livskvalitet som vi.