Datum:                         1 oktober 2014, kl. 13.00 till cirka kl. 17.00, registrering från kl. 12.30

 

Plats:                            Hotell Clarion Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm

 

SSAB avslutade sammangåendet med det finska bolaget Rautaruukki under sommaren 2014. Det sammanslagna stålföretaget kommer att ha sin bas i Norden och USA, och kombinera global räckvidd med en kostnadseffektiv och flexibel produktion.

 

Under kapitalmarknadsdagen kommer VD Martin Lindqvist och andra representanter från SSABs ledningsgrupp att beskriva hur verksamheten i det nya bolaget ska organiseras och redovisas, de övergripande målen och de viktigaste punkterna i strategin. 

 

En informell middag kommer att hållas för investerare på kvällen den 1 oktober, då man får möjlighet att träffa medlemmar i SSABs ledningsgrupp. Den 2 oktober finns det möjlighet att besöka SSABs stålverk i Oxelösund. Transport från Stockholm och tillbaka kommer att anordnas. 

 

Intervjuer med talespersoner från SSAB kommer att kunna erbjudas på begäran. Vänligen kontakta SSABs mediarepresentanter för bokningar.

 

För mer information och anmälan, gå in på:

 

Capital Markets Day 2014

 

OSA den 12 september 2014

 

Varmt välkomna,
Taina Kyllönen, Head of Communications och Håkan Folin, CFO