Ready Made-programmet omfattar de mest populära artiklarna i SSABs Hardox-sortiment.

– SSAB har utvecklat ett systemstöd som bidrar till hög leveranssäkerhet på direktleveranser av storsäljande artiklar. Plåten blir helt enkelt mer tillgänglig och behovet av säkerhetsmarginaler på leveranstiden minskar, säger Christer Offerman, produktchef på SSAB. För omedelbara behov har vi dessutom samma artiklar i lager. Beroende på geografiskt läge kan kunden få plåten redan efter 48 timmar, fortsätter Christer Offerman.

Standardartiklarna som ingår i Ready Made-sortimentet kan beställas i tre storlekar – small, medium och large – vilket motsvarar c:a 4 m², 8 m² respektive 15 m². För kunder med behov av skräddarsydda lösningar levererar SSAB speciallösningar, efter önskemål, inom sitt Tailor Made-program.